onsdag 20 juni 2012

Me and Bobby and Bobbys Brother


Här är alla mina nya ungar.Den i mitten på andra raden är den största kycklingen jag någonsin sett.
Han ska heta Gunnar.John är den tredje på första raden.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Är du helt och hållet 100% på att det är bara Kong som kan vara pappa till alla kycklingar? Är det ingen annan tupp som har gått i samma grupp som Kong, varit i kontakt med hans brudar de närmaste 3 veckorna innan det första ägget av äggen som blev kycklingar blev lagda?

För de första 3 svarta med fläckar på huvudet lär ju vara Kong och även kycklingen i mitten på undre raden. Men däremot de två ljusrödorange och den längst till höger på nedersta känns som det skulle kunna vara en annan tupp som är pappa. Om Kong vore pappa så bör dessa kycklingar också vara svarta med vit fläck i nacken, om inte Kong bär på något annat bakom sig då. Men de bör iaf.få ett randigt mönster i fjäderdräkten när de blir äldre, om de inte blir det så lär det vara en annan tupp som är pappa.

De orange kycklingarna och den röda lilla längst ned till höger ser ut att ha silke i sig. Gunnars mamma lär ha befjädrade fötter då inte Kong har det men kycklingen har ganska rejält, den har blå hud med som silkeshönsen. Vad har den för slags kam? En liten taggig vanlig eller är den "platt" i pannan? Har du någon annan höna är bara silkena med fjädrar på fötterna och blåtonade fötter/hud?

majsan sa...

Kan det vara nån av småtupparna då??Men dom är ju bara 4 månader nu??..
Nore "försvann" ju för ett par månader sen så då måste det vara Mossberg,Heike eller Anders då?

Skicka en kommentar