måndag 2 augusti 2010

I quit



Nu orkar jag inte mer..
Jag har gjort allt.Jag har köpt allt som går och rekomenderast att köpa samt göra.Jag sopar och byter kutterspån varje dag,samt pinnar,ruvreden görs rent.Smörjer in pinnar med kiselgur innan läggdags samt i ruvbåsen.
Om jag ska åka till Liverpool på fredag så blir det 4 dagars fritt fram för krypen..
Nej tack jag stannar hemma..
Nu känner jag mig som Shawn Michaels när han förlorade mot Undertaker i Wrestlemania.
Besegrad

5 kommentarer:

Linda sa...

Mia, du menar väl inte allvar att du skiter i Liverpool? Allvarligt... Nog för att du ska ha en stor jävla eloge för att du bryr dig så mycket om alla dina djur men... Fan, DITT liv kan inte stanna för det... Det mår du inte bra av... Blir fan sur om du inte åkte... Jag ringer sen, Puss

Lundahund sa...

Nej vet du vad! Ursäkta uttrycket men nu får du ta och "kamma till dig"!!!
Nu är jag inte så hemskt mycket äldre än du (37), men jag får lust att åka hem til dig, ta dig i nackskinnet och kasta iväg dig till Liverpool!!!
Jag älskar dina kåserier på alternativ.nu, du ger ju gärna tips och råd och delar med dig av allt ditt vetande och jag tycker att du verkar vara en fantastiskt varm, intensiv och härlig människa MEN du måste inse att du inte är helt oersättlig. Dina hönor klarar sig i 4 dagar utan dig - jag lovar! De kommer att sakna dig och du dem, men div ohyreproblem kommer inte att gå ännu med över styr på 4 dagar - det är omöjligt!
Ha så trevligt i Liverpool! :-)

Kerstin sa...

Jag tror nog vännen att Du skall fara, som sagt "krittera" klarar sig nog! Hoppas att Du reser, Du kommer att ångra Dig annars tror jag!?
Kramar Dig!

majsan sa...

Tack snälla ni för uppmuntran.Det här är nog det värsta jag varit med om.Jag har tom glömt att plocka blåbär i år..
Svårt bara att inte tänka på någe annat trots att jag ska få åka till England..Det kanske finns någon affär med hönssaker i Birmingham.
Tack en en gång..Linda jag ringer när jag lugnat ner mig..puss..

Linda sa...

Ja, åker du inte blir jag förbannad... Ring när du kommit hem så ger vi oss ut i skogen och svampar =) Puss

Skicka en kommentar